Winkelwagen

FGV Integra 110° inliggend meubelscharnier

SKU
MBINT110NK15

Integra potscharnieren zijn hoogwaardige meubelscharnieren geschikt voor meubelfronten van 16 mm tot 26 mm dik. Deze scharnieren zorgen voor een inliggende montage van het lees meer...

  • Bestel vanaf 50 stuks voor en bespaar 5%
  • Bestel vanaf 125 stuks voor en bespaar 10%
Vandaag besteld voor 15:00 uur, morgen in huis
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 125,-
  • Betalen op rekening

Integra potscharnieren zijn hoogwaardige meubelscharnieren geschikt voor meubelfronten van 16 mm tot 26 mm dik. Deze scharnieren zorgen voor een inliggende montage van het meubelfront en zijn voorzien van soft-close demping. Bij deze scharnieren zijn diverse montageplaten te verkrijgen voor een perfecte montage in diverse situaties.

Montage van het scharnier:

De montage van het scharnier is vrij universeel en daardoor eenvoudig uit te voeren. De potmaat van de FGV scharnieren is 35 mm en ongeveer 12 mm diep. De steekmaat van de schroefgaten is 48 mm en geschikt voor 3,5 mm spaanplaatschroeven.

De juiste montageplaat:

Bij de Integra scharnieren van FGV zijn kruismontageplaten in drie diktes (H) verkrijgbaar, namelijk: 0 mm, 2 mm en 4 mm dik. Op basis van de dikte van het meubelfront (T), de overlap over de corpus (C) en de boorafstand van de potboring (K), kunt u de juiste dikte van de montageplaat kiezen met behulp van onderstaande tabellen.

Technische specificaties
Verpakking Per stuk
Openingshoek 110° graden
Deurdikte (min.) 16,0 mm
Deurdikte (max.) 26,0 mm
Diepteverstelling + 2,5 mm / - 2,5 mm
Opdekverstelling + 2,0 mm / - 4,5 mm
Potdiameter 35 mm
Potdiepte 11,3 mm
Montage Om aan te schroeven