Winkelwagen

Frencken Contactlijm K1000, bus à 5 liter met lijmkam

SKU
FR10005

Frencken K1000 contactlijm is een gebruiksklare, vloeibare en goed versmeerbare contactlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vlakverbindingen. De meest voorkomende lees meer...

Bezorgd binnen 4 werkdagen
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

Frencken K1000 contactlijm is een gebruiksklare, vloeibare en goed versmeerbare contactlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van vlakverbindingen. De meest voorkomende toepassing is het verlijmen van HPL op diverse ondergronden. Vanwege de hoge aanvangshechting zijn de contactlijmen van Frencken zeer geschikt voor zgn. ‘gebogen werk’ waarbij de spanning op de verbinding bijzonder hoog is.

Contactlijm K1000 is geschikt voor vlakverlijming van hardkunststofplaat (Duropal, Formica, Print HPL, Resopal, e.d.) en fineer onderling of op spaanplaat, triplex, hardboard multiplex, M.D.F. en ander plaatmateriaal. Ook voor verlijming van rubber, kurk, leer, karton, bekledingsmaterialen, flexibele schuimen onderling of op spaanplaat, multiplex, beton, steen, marmer, metalen, aluminium en r.v.s. Niet toepassen voor de verlijming van polystyreen plaat- en schuimproducten als piepschuim bijvoorbeeld Styropor, Depron, Styrodur. Gebruik hiervoor Frencken Elastische contactlijm.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort Contactlijm
Verpakking Bus (blik)
Toepassing Vlakverbinding
Grondstof Polychloropreen en harsen
Verbruik ca. 180 - 200 ml/m²
Min. verwerkingstemperatuur 15 °C
Kleur Transparant geel
Lijmvorm Vloeibaar
Temperatuurbestendigheid -30 °C tot +80 °C