Winkelwagen

Frencken Contactlijm K1000 TIX, aromaatvrij à 5 liter met lijmkam

SKU
FR10005TIXAV

Frencken K1000 tix aromaatvrij is eenEen gebruiksklare, tixotrope contactlijm vrij van aromatische oplosmiddelen en dus minder schadelijk voor mens en milieu. De K1000 Tix AV lees meer...

Bezorgd binnen 4 werkdagen
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

Frencken K1000 tix aromaatvrij is eenEen gebruiksklare, tixotrope contactlijm vrij van aromatische oplosmiddelen en dus minder schadelijk voor mens en milieu. De K1000 Tix AV is speciaal ontwikkeld voor verticale verlijming van vlakverbindingen. Deze lijm trekt niet in de te verlijmen materialen en is daardoor beter geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen. De meest voorkomende toepassing is het verlijmen van HPL op diverse ondergronden. Vanwege de hoge aanvangshechting zijn de contactlijmen van Frencken zeer geschikt voor zgn. ‘gebogen werk’.

Contactlijm K1000 Tix AV is geschikt voor vlakverlijming van hardkunststofplaat en fineer onderling of op spaanplaat, triplex, hardboard multiplex, M.D.F. en ander plaatmateriaal. Ook voor verlijming van rubber, kurk, leer, karton, bekledingsmaterialen, flexibele schuimen onderling of op spaanplaat, multiplex, beton, steen, marmer, metalen, aluminium en r.v.s.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort Contactlijm
Verpakking Emmer
Toepassing Vlakverbinding
Grondstof Polychloropreen en harsen
Verbruik ca. 180 - 220 ml/m²
Min. verwerkingstemperatuur 15 °C
Kleur Transparant geel
Lijmvorm Tixotroop
Temperatuurbestendigheid -30 °C tot +80 °C