Winkelwagen

Frencken Contactlijm K1000 TIX, bus à 750 ml

SKU
FR1000750MLTIX

Frencken K1000 tix is een gebruiksklare, tixotrope contactlijm speciaal ontwikkeld voor verticale verlijming van vlakverbindingen. Deze lijm trekt niet in de te verlijmen lees meer...

Bezorgd binnen 4 werkdagen
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

Frencken K1000 tix is een gebruiksklare, tixotrope contactlijm speciaal ontwikkeld voor verticale verlijming van vlakverbindingen. Deze lijm trekt niet in de te verlijmen materialen en is daardoor beter geschikt voor het verlijmen van poreuze materialen. De meest voorkomende toepassing is het verlijmen van HPL op diverse ondergronden. Vanwege de hoge aanvangshechting zijn de contactlijmen van Frencken zeer geschikt voor zgn. ‘gebogen werk’.

Contactlijm K1000 Tix is geschikt voor vlakverlijming van hardkunststofplaat (Duropal, Formica, Print HPL, Resopal, e.d.) en fineer onderling of op spaanplaat, triplex, hardboard multiplex, M.D.F. en ander plaatmateriaal. Ook voor verlijming van rubber, kurk, leer, karton, bekledingsmaterialen, flexibele schuimen onderling of op spaanplaat, multiplex, beton, steen, marmer, metalen, aluminium en r.v.s.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort Contactlijm
Verpakking Bus (blik)
Toepassing Vlakverbinding
Grondstof Polychloropreen en harsen
Verbruik ca. 180 - 220 ml/m²
Min. verwerkingstemperatuur 15 °C
Kleur Transparant geel
Lijmvorm Tixotroop
Temperatuurbestendigheid -30 °C tot +80 °C