Winkelwagen

Frencken drukvat CS1661 High Tack Spray transparant, 22 liter

SKU
FRCS1661

Frencken spuitlijm CS1661 is een uiterst sterke verspuitbare contactlijm (webspray) voor het constructief lamineren van alle plaatmaterialen. Door zijn extreem hoge kleefkracht lees meer...

Bezorgd binnen 4 werkdagen
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

Frencken spuitlijm CS1661 is een uiterst sterke verspuitbare contactlijm (webspray) voor het constructief lamineren van alle plaatmaterialen. Door zijn extreem hoge kleefkracht is deze lijm ook zeer geschikt voor gebogen oppervlakken. Toepasbaar op vrijwel alle ondergronden.

Verdubbelen van plaatmateriaal in MDF, spaanderplaat, multiplex, massieve kunststofplaten (o.a. Corian®) op zichzelf of onderling. Ideaal voor het creëren van gebogen oppervlakken met buigfineer, buigMDF, plooibare multiplex en massieve MDF platen tot 6 mm, zonder gebruik te maken van mechanische bevestigingen en/of zichtbare nagelgaten. Geschikt voor het verlijmen van HPL kantenbandjes op kopse delen van plaatmateriaal. Voor het verlijmen van leder, kurk, vilt, tapijt, rubber, schuimrubber, meubelstoffering, textiel, diverse wand- en vloertoepassingen, onderling of op hout, multiplex, betonplex, MDF, spaanderplaat, OSB, vezelcementplaten, hardboard, pleisterwerk, beton, steen, metaal en andere gladde nietporeuze oppervlakken.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort Contactlijm
Verpakking Canister (drukvat)
Toepassing Vlakverbinding
Grondstof Synthetische Rubbers
Verbruik ca. 130 ml/m²
Min. verwerkingstemperatuur 5 - 28 °C
Kleur Transparant
Lijmvorm Spuitlijm
Temperatuurbestendigheid -15 °C tot +90 °C