Winkelwagen

Frencken Nova Col D2 Fineer, emmer 25 kg

SKU
FRNOVD2FINEER

Frencken Nova Col D2 Fineer is een oplosmiddelvrije, 1-component, normaal drogende en gebruiksklare houtlijm voor interieurtoepassingen en vlakverlijmingen. De NOVA COL® lees meer...

Bezorgd binnen 4 werkdagen
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

Frencken Nova Col D2 Fineer is een oplosmiddelvrije, 1-component, normaal drogende en gebruiksklare houtlijm voor interieurtoepassingen en vlakverlijmingen. De NOVA COL® Fineer is een houtlijm met een open tijd van 25 minuten. Hierdoor is er aanmerkelijk meer tijd om de lijm aan te brengen voordat de delen gesloten moeten worden. Deze lijm is uitermate geschikt voor ‘fineerwerk’.

NOVA COL® D2 Fineer is met name geschikt voor vlakverbindingen c.q. fineerwerk. NOVA COL® lijmen zijn geschikt voor het verlijmen van harde, zachte en exotische houtsoorten, fineer- en hardkunststof plaat, spaanplaat, multiplex, MDF, hardboard en alle overige houtachtige materialen. Voorwaarde bij verlijmen is dat tenminste één van beide oppervlakken poreus is. Gezien de lange open tijd is deze lijm zeer geschikt voor grote werkstukken.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort D2 interieur
Verpakking Emmer
Toepassing Vlakverbinding
Grondstof PVAc
Verbruik ca. 125 - 250 g/m²
Min. verwerkingstemperatuur 5 °C
Kleur Transparant
Lijmvorm Vloeibaar
Temperatuurbestendigheid -20 °C tot +70 °C