Winkelwagen

Frencken Nova Col D2 Flex, emmer 10 kg

SKU
FRNOVD2FLEX

Frencken Nova Col D2 Flex is een oplosmiddelvrije, blijvend elastische en gebruiksklare houtlijm. Door de blijvende elasticiteit is deze lijm uitermate geschikt voor lees meer...

Bezorgd binnen 4 werkdagen
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

Frencken Nova Col D2 Flex is een oplosmiddelvrije, blijvend elastische en gebruiksklare houtlijm. Door de blijvende elasticiteit is deze lijm uitermate geschikt voor constructieverlijmingen die zwaar en dynamisch belast worden zoals bijvoorbeeld stoelen en tafels. De lijm is licht gevuld waardoor hij een vullende werking en een zeer hoge eindsterkte heeft. Hierdoor kunnen ook verbindingen met minder goede passingen uitstekend verlijmd worden.

NOVA COL® D2 Flex is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verbindingen die zwaar belast worden zoals stoelen en andere zitmeubels. Geschikt voor alle voorkomende houtsoorten en verbindingen zoals drevels, veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen etc. NOVA COL® lijmen zijn geschikt voor het verlijmen van harde, zachte en exotische houtsoorten, fineer- en hardkunststof plaat, spaanplaat, multiplex, MDF, hardboard en alle overige houtachtige materialen. Voorwaarde bij verlijmen is dat tenminste één van beide oppervlakken poreus is.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort D2 interieur
Verpakking Emmer
Toepassing Constructie- & vlakverbinding
Grondstof PVAc
Verbruik ca. 125 - 250 g/m²
Min. verwerkingstemperatuur 10 °C
Kleur Transparant beige
Lijmvorm Vloeibaar
Temperatuurbestendigheid -20 °C tot +70 °C