Winkelwagen

Frencken Unicol witte montagekit, 12 kokers à 290 ml

SKU
FRUNICOLWIT

UniCol lijmkit is een gebruiksklare, hoogwaardige lijmkit op basis van Hybride Polymeer. UniCol lijmkit is een sterke montagelijm die ook uitstekend geschikt is voor het lees meer...

Vandaag besteld voor 15:00 uur, morgen in huis
  • Maakt interieurbouw compleet
  • Specialistische kennis aanwezig
  • Franco levering vanaf € 200,-
  • Betalen op rekening

UniCol lijmkit is een gebruiksklare, hoogwaardige lijmkit op basis van Hybride Polymeer. UniCol lijmkit is een sterke montagelijm die ook uitstekend geschikt is voor het afkitten van naden en voegen. UniCol lijmkit is overschilderbaar, blijvend elastisch en heeft een hoge aanvangshechting.

Als bouw- en montagelijm is UniCol lijmkit geschikt voor de watervaste verlijming van steen, beton, spiegels, natuursteen (zoals granieten aanrechtbladen en grafstenen), gips, polycarbonaat, PU, PVC en diverse kunststoffen, RVS, metaal, aluminium, lood, zink, hout, glas, trespa op een poreuze ondergrond. Ook geschilderde en gelakte oppervlakken kunnen worden verlijmd. Daarnaast is UniCol lijmkit ook geschikt als naden- en voegendichter in de scheepsbouw, carrosseriebouw. UniCol lijmkit hecht zelfs op vochtige ondergronden (nat op nat), is kleurvast, reukloos, schuurbaar en geeft geen randvervuiling. UniCol lijmkit is gemakkelijk overschilderbaar met watergedragen verfsystemen (acrylaatbasis) en krimpt niet. Bij gebruik van alkydhars verven vooraf testen, aangezien de droging kan worden vertraagd.

Technische specificaties
Merk Frencken
Lijmsoort Montagelijm
Toepassing Montageverlijming
Grondstof Hybride Polymeer
Min. verwerkingstemperatuur 5 °C
Kleur Wit
Lijmvorm Kit
Temperatuurbestendigheid -40 °C tot +90 °C