Winkelwagen

Lijmen

Lijmen

Het assortiment lijmen van Dekoriet.

Het goed verlijmen van een product is een vak apart. Zeker in een interieur is het van belang dat iets wat vast zit, ook vast blijft. Het gebruiken van het juiste soort lijm is daarin van groot belang. Ieder materiaalsoort vraagt om een specifieke wijze van aanbrengen en op het materiaal afgestemde lijm. Dekoriet heeft voor alle mogelijke materialen, de juiste lijmsoort in haar programma

Welke materialen kunt u allemaal verlijmen?

Voor de meest gangbare materialen die u als interieurbouwer toepast, hebben wij een bijpassende lijm. Zo kunt u bij ons terecht voor het verlijmen van; ABS kantenband, Fineer kantenband, HPL, rubber, schuimrubber, leder, plastic, tapijt, OSB, PVC, multiplex en overige houtsoorten.

Het verlijmen van kantenband.

Voor het verlijmen van kantenband hebben wij Hotmelt smeltlijm van het merk Jowat. Deze holtmelt smeltlijm bieden wij aan in korrel of lijmpatroon. Zonder problemen kunt u hiermee ABS,PP, PVC, HPL, fineer en massieve kantlatten op diverse dragers verlijmd worden.

Heeft u vragen over ons assortiment lijmen en/of advies nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Producten 1-12 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Jowatherm patroon Zwart, voor Holz-Her machines

  2. Jowatherm patroon Bruin, voor Holz-Her machines

  3. Jowatherm patroon Wit, voor Holz-Her machines

  4. Jowatherm patroon Beige, voor Holz-Her machines

Producten 1-12 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina