Winkelwagen

Waarom Dekoriet?

U als interieurbouwer wil zich maar met één ding bezighouden, het creëren van een mooi interieur. De mooiste creaties worden gemaakt door echte vakmensen. Of het nu gaat om een designmeubel, een “custom-made” kast, of een complete keuken, uw handen maken het.

Ruim assortiment Dekoriet

Het opleveren van een mooi eindproduct wordt uiteraard ook bepaald door de materialen die u gebruikt. Het zit hem vaak in de kleine details. Details die het eindproduct compleet maken. Van het juiste schuurpapier en de juiste scharnieren tot en met het mooiste kantenband verlijmd met het beste type lijm.

Hoge kwaliteit materialen Dekoriet

Ook al gaat het om een detail dat niet direct zichtbaar is, u moet er van verzekerd zijn dat de materialen die u gebruikt van kwalitatief topniveau zijn. Het uitzoeken van deze materialen is een zorgvuldige klus die veel tijd en aandacht vraagt.

Dekoriet, dé interieurspecialist

Met een speciaal op u als interieurbouwer afgestemd assortiment, geadviseerd door ons deskundig personeel, maakt Dekoriet deze klus graag eenvoudiger. Dekoriet is de specialist die alles in huis heeft om uw interieurprojecten af te maken. Zo bent u minder tijd kwijt en kunt u zich focussen op hetgeen u echt belangrijk vindt; Het creëren van een mooi interieur.