Winkelwagen

Waarom Dekoriet?

Een interieurbouwer wil zich maar met één ding bezighouden, het creëren van een mooi interieur. Of het nu gaat om een designmeubel, een “custom-made” kast, of een complete keuken, de mooiste creaties worden gemaakt door echte vakmensen en hoogwaardige materialen. Wij zijn de specialist die alles in huis heeft om alle interieurprojecten af te maken.

Ruim assortiment

Het opleveren van een mooi eindproduct wordt uiteraard ook bepaald door de materialen die worden gebruikt. Het zit hem vaak in de kleine details. Details die het eindproduct compleet maken. Van het juiste schuurpapier en de juiste scharnieren tot en met het mooiste kantenband verlijmd met het beste type lijm.

Hoge kwaliteit materialen

Het uitzoeken van deze materialen is een zorgvuldige klus die veel tijd en aandacht vraagt. Juist al gaat het om een detail dat niet direct zichtbaar is, de materialen moeten van kwalitatief topniveau zijn.

Dekoriet, dé interieurspecialist

Met een speciaal op de interieurbouw afgestemd assortiment, geadviseerd door ons deskundig personeel, helpen wij graag bij het maken van de productkeuzes. Zo kunnen interieurbouwers zich focussen op het creëren van een mooi interieur.